Kako i šta radimo?

Ukoliko i dalje ne znate koje su Vam usluge potrebne da bi ostvarili svoje zamisli u Vašem prostoru, na pravom ste mestu.

Pozovite

Kako bi ste dobili besplatan savet, predlog kao i okvirnu cenu, sve što je potrebno da uradite je da nas pozovete.

Merenje i izrada

Naš majstor po dogovoru sa Vama dolazi, uzima tačne mere, i daje konačnu ponudu. Po dogovoru sa Vama, pristupa izvođenju gipsanih i drugih neophodnih radova.

Plaćanje i zadovoljstvo klijenta

Nakon završenih gipsanih i svih drugih dogovorenih radova, vršimo primopredaju gradilišta, a vi vršite plaćanje u skladu sa dogovorenom dinamikom plaćanja.

Obogatite vaš prostor pomoću naših usluga

Spušteni plafoni

Kaskade, lukovi, ugrađene svetiljke, klime… sve su ovo elementi zbog kojih želimo gipsane plafone u našim domovima. Jedini preduslov da izvedete ove zanimljive elemente uređenja jeste dovoljna visina tavanice. Spušteni plafoni se sastoji od metalne konstrukcije i gips-kartonskih ploča koje se vijcima kače na nju. Spušteni plafoni su u početku bili rezervisani za poslovne prostore u kojima bi se u smeštale instalacija (centralnih klime i ventilacije) danas preovladavaju u stambenim prostorima zbog svoje lake ugradnje, obrade i što je najvažnije mogućnosti lakog izvođenja najrazličitijih oblika plafona.

Adaptacija potkrovlja

U radu na projektu adaptacije i uređenja potkrovlja pre svega treba utvrditi prostorne mogućnosti – visinu prostora, upotrebnu površinu, mogućnosti da se ispod kosine ostvare dodatni nivoi. Izuzetno je bitno i sagledati krovnu konstrukciju i kako ona formira i utiče na iskoristivost prostora, mogućnost otvaranja prozora i dr. Generalno se u projektima adaptacija potkrovlja predviđaju i koriste lagani građevinski materijali – najčešće drvo i gips-karton. Na taj način se ne ugrožava konstruktivna stabilnost zgrade.

Armstrong plafoni

Armstrong, svetski lider u proizvodnji spuštenih plafona, neprekidno se razvija i unapređuje svoj proizvodni program, osvaja nove materijale i tehnologije i svojim korisnicima pruža nove mogućnosti u oblasti projektovanja i izvođenja plafonskih sistema. Ukoliko želite ugradnju, mi smo majstori za Vas.

Hanter Daglas

To su lamele koje su široke 100 mm koje se seku na potrebne dužine prostorije i sleže jedna pored druge. Postoji različita paleta boja siva, bela, perforirana… Područje je samim tim veoma široko od kupatila, hodnika, kuhinja za restorane, menze i praktično svuda gde je potrebna izuzetna higijena, pošto su plafoni perivi i ne rđajući, takođe se mogu koristiti za spoljnu upotrebu pošto su otporne na klimatske uslove.

Pregradni zidovi

Pregradni zidovi su izrađeni iz jednostruke ili dvostruke čelične potkonstrukcije i obostrane obloge od gips-kartonskih ploča koja može biti jednostruka, dvostruka ili trostruka. Zavisno od potkonstrukcije, obloga i namene mogu se izgraditi protivpožarni zidovi, zidovi sa povećanom zvučnom zaštitom i zidovi od tvrdih gips-kartonskih ploča koji su zbog povećane mehaničke otpornosti prikladni za školske, sportske objekte, bolnice i druge javne objekte.

Renoviranje starih kuća

Niko zaista ne voli da se upušta u renoviranje starog stana ili kuće, jer su to dugotrajni, prljavi i često dosta skupi radovi za koje ne znate kada će se tačno završiti. Međutim, to ne mora da bude tako ako nađete prave majstore tj nas, što je najvažnije, ako napravite plan po kojem ćete tačno znati kada nastupaju koji radovi, koliko oni traju i koliko oni koštaju.

Ugradnja krovnih prozora

Kako biste u vašem domu u potkrovlju uživali i kako biste uvek imali dosta prirodne svetlosti, kao i svežeg vazduha, preporučujemo ugradnju krovnih prozora. Kao VELUX sertifikovani majstor, možemo da izvršimo ugradnju svih VELUX proizvoda.

Rasveta

Spušteni plafon može biti običan, bogatog dizajna, suptilan ili dramatičan u zavisnosti od toga kako želite da ga dizajnirate. Oni često traže osvetljenje koje im omogućava da prikažu svoj jedinstveni dizajn, i da se izdvoje. Ovalni spušteni plafoni daju dramatičan izgled, u ovom slučaju, takođe se poklapaju sa ovalnim kuhinjskim ostrvom. Svetlo se ovde koristi da naglasi oblik. Suptilno osvetljenje spuštenih plafona je odlična opcija za nosače plafona, posebno u spavaćoj sobi kojoj je potrebno suptilno svetlo i miran i spokojan ambijent. Pregršt ideja možete dobiti i gledanjem naše galerije. U svakom slučaju, za potrebe ugradnje rasvete, mi smo pravi majstori za Vas jer uz pristupačnu cenu, možemo da izvršimo i sve druge modifikacije gipsanih radova ukoliko su potrebne da bi vi dobili osvetljenje kakvo ste tražili u Vašem prostoru.

Angažovani smo najčešće za sledeće radove:

Renoviranje kuće ili stana
30%
Renoviranje poslovnog prostora
30%
Gipsani radovi prilikom izgradnje zgrada
25%
Ugradnja krovnih prozora i rasvete
15%

Za više radova pratite nas na socijalnim mrežama